Over ons – Psychologen Hoofddorp

In Hoofddorp maar ook in de omgeving van Hoofddorp kan je goed terecht bij meerdere Psychologen van Psychologen Nederland.

Bij Psychologen Nederland helpen we je altijd met een goed advies, passend bij jouw klacht. Ook al betekent het dat we je moeten doorverwijzen naar een Psycholoog buiten ons eigen netwerk. Bel ons daarom gewoon en we kunnen je altijd helpen!

Annemieke Kolle, Therapeut, Hoofddorp

EFT Relatietherapie Hoofddorp - Annemieke Kolle

Samen aan de slag met jullie relatieproblemen bij relatietherapeut Annemieke Kolle. Ik heb veel ervaring met geven van relatietherapie dus ik kan jullie waarschijnlijk ook goed helpen!


Annemarie van Stiphout, Psycholoog, Hoofddorp

EFT Relatietherapie Hoofddorp - Annemarie van Stiphout

Mijn naam is Annemarie van Stiphout en ik heb een eigen psychologen praktijk in Hoofddorp. In mijn praktijk ben ik ook beschikbaar voor relatietherapie en daarbij gebruik ik de techniek EFT Relatietherapie.